SkypeID: EuroGPS.HelpDesk

Click to Skype Us

SkypeID: EuroGPS.HelpDesk

0700 1 49 49

Call Us

at no additional cost

За Нас
Фирмен профил

ИКОМ

 

ИКОМ ООД

ИКОМ ООД e ИТ фирма специализирана в областта на телематиката и мобилните софтуерни и хардуерни решения за бизнеса и масовия потребител. Фирмата предлага съвременни системи за GPS проследяване и управление на автомобилния парк, както и множество специализирани хардуерни и софтуерни решения в областта на телематиката, информационната сигурност и мобилните приложения.

Иком ООД е най-големият български производител на GPS устройства и телематични GPS-базирани системи, като продуктовата гама на фирмата под търговското име EuroGPS™ се разпространява в Европа и Африка. Централният офис и центъра за развойна дейност на фирмата са разположени в София, а производствената база е в Пловдив.

ИКОМ ООД е ISV партньор на Microsoft, VIP Enterprise партньор на VMWare и си партнира със световни лидери в производствотo на хардуер и софтуер като: uBlox, Atmel, Siemens, Symbian, Sony Ericsson, Research in Motion, Microchip, и др. като технологията за разработка и бизнеспроцесите на фирмата са сертифицирани по ISO 9001:2000.

Всички права запазени Copyright 2003-2022 ИКОМ ООД